AL-Kisah Punya Introduction

Ini cerita pasal aku? Bukan ini cerita pasal kami. Siapa kami? Kami di sini bermaksud sekumpulan manusia yang berjumpa pada Jun 1996 - Dis 1997 di utara tanah air. Ini cerita kami penuntut IKMSP. Institut Kemahiran Mara Sungai Petani, Sungai Petani kat mana? Buka buku geografi.. hahahaha

"paling penting sekali.. PERSAHABATAN. Blog ini pun atas sebab menghargai PERSAHABATAN. Sebelum pergi lebih jauh aku nak mintak maaf kalu ade tersinggung bahasa. Disini akan"


Tuesday, 18 August 2009

the event of the year is back!!! Ramadhan Gathering

Buka puasa bersama kengkawan telah kembali!!!!!
tarikh keramat . ialah hari SABTU 5/9/2009
semua tetamu terhormat di jemput hadir:-





minuman rasmi . hehehe

Fresh Orange


Venue –

restoran terapung sri bagan


Price per head – RM40 nett(balance kalau ada insyaALLAH akan di returnkan)
Menu:-

1.Otak otak
2.Nasi lemak / nasi putih
3.Kerapu sweet sour
4.Siakap steam baekkk
5.Sotong goreng tepung
6.Buttered Prawn
7.Kalian ikan masin
8.Lala goring berlada
9.Tomyam campur



sekali lagi tarikhnya

time (nak maghrib lah tak kan solat asar kot) & date – 29/08/09

contact person

– azra, mai, izwan, eres, suhaimi




account number – maybank (azra) –1121 4751 4252




kalu tak nak bank in time makan bawak duit jer... bawak lebih pun boleh.. ramai yang lapor..



meeting point – masjid sepang – 6.00p.m



map ( dari website restoran)

map dalam website restoran ni cume draf jer. tapi di galakkan konvoi reramai


nak detail .....try to google it ;-)







View Larger Map

confirmation – confirm with iwan & azra & mai –



mandatory comfirmation is on 3/08/09 – inform awal jer dulu tak per..



mai – kapla kantor = promoter..012-6705430



booking – benuk..012-6994628 / 012-9411230



accountant – azra 013-3799546 / hatta -013-3293634




blog promoter - goku..012-3969249

8 comments:

Angelina Jolie said...

Nak join boleh? Eh, Reti cakap melayu pulak!

Jessica Alba said...

Aku pon nak ikut! Aku pon reti cakap melayu!

Mohd Jackie Chan said...

Wa lagi lama reti cakap itu melayu la! Wa mau itut moleh?

Dato Shah Rukh Khan said...

Aku ada pangkat la. Lagi terer! Sign me in!

mael78muar said...

baiklah angelinajoliejessicaalbamohdjackiechandatoshahrukhkhan hangpa semua bleh join. huhuhu

Ketam said...

nak tanya cikit boleh? eres (bear) ada sms aku pasal reunion ni...tapi aku tgk kebykan nye korang LSB je...LKA boleh join ke???
ty sikit korang igt SEMUT tak..dia kat mana sekarang ye?

Anonymous said...

dei..kasi confirm sama itu azra..

mael78muar said...

pahabaq ketam :)..
reunion ni open sebenarnyer. lsb ker lka ker letrik ker semua boleh join. janji ade selera nak makan.. bekapo sekarng ko??