AL-Kisah Punya Introduction

Ini cerita pasal aku? Bukan ini cerita pasal kami. Siapa kami? Kami di sini bermaksud sekumpulan manusia yang berjumpa pada Jun 1996 - Dis 1997 di utara tanah air. Ini cerita kami penuntut IKMSP. Institut Kemahiran Mara Sungai Petani, Sungai Petani kat mana? Buka buku geografi.. hahahaha

"paling penting sekali.. PERSAHABATAN. Blog ini pun atas sebab menghargai PERSAHABATAN. Sebelum pergi lebih jauh aku nak mintak maaf kalu ade tersinggung bahasa. Disini akan"


Tuesday, 9 February 2010

2003 home coming.. Sayak Island

Pulau Sayak Tour 2003. Adalah kemuncak bagi segala perancangan
yang kami rancang selama setahun. Berbelas meeting and paper work
kami buat untuk percutian kumpulan/gathering bersejarah ini. Walaupun
hanya beberape orang saja yang dapat pergi berbanding perancangan
awal seramai 20-30 orang, we still have some fun.

2003 homecoming 09

*posing depan chalet Pulau Sayak

Pada ketika ini kami semua bujang dan dara.. so memang fun.
Time sampai awal pagi. Bertolak malam dari kuala lumpur dan tido dalam
kereta di R&R dan sambung lepas subuh.. sori guys kalau salah fakta..
long time ago lah..


2003 homecoming 07 *Kami suka pantai

Sampai sampai tido dulu bagi hilang penat. Pastu mandi laut. mandi sampai
sun burn. kah kah kah. Sebelah chalet tu ade kedai jual mee udang atau udang
masak mee. selak mee nampak udang. Udang lagi banyak dari mee. Giler.
Meleleh makan mee udang yang besor besor tu. Puas hati makan. Atas bukit
pulak ade gerai jual cendol pulut. 70sen semangkuk. Pergh.. Syurga makan.

2003 homecoming 06 *photo kami yang tak pernah serius


2003 homecoming 05 *Acara koyak hamper

Malam terakhir buat BBQ. Aku masih ingat lagi sampai terbakar meja chalet
tu kami kerjakan.. last sekali Brader chalet tu jugak yang tolong start up bara api.
Maklumlah budak bandor aper le yg kami tau mase tu. Bakor sate tak tau, makan tau.
Puas makan malam tu kebetulan pulak makan snek dari hamper yang kami beli,
bungkus, dan makan sendiri. heheh kelakar la pulak.


2003 homecoming 04 *malam last buat BBQ..layan

2003 homecoming 03 *aktiviti belasah mee udang
2003 homecoming 02 *dengan lecturer yang banyak jasa.. We thank you!!
2003 homecoming 01 * we are the LSB boys 96'

Pagi berikutnyer mandi laut dulu.. kene mee udang.. then we are off the IKMSP.
Jumpe balik lecturer lama. dan pi lawat budak budak baru ikm. Tangkap gambor
sikit sikit.. then balik KL.. Penat Puas Gembira.. esok tu aku m.c hahaha

No comments: