AL-Kisah Punya Introduction

Ini cerita pasal aku? Bukan ini cerita pasal kami. Siapa kami? Kami di sini bermaksud sekumpulan manusia yang berjumpa pada Jun 1996 - Dis 1997 di utara tanah air. Ini cerita kami penuntut IKMSP. Institut Kemahiran Mara Sungai Petani, Sungai Petani kat mana? Buka buku geografi.. hahahaha

"paling penting sekali.. PERSAHABATAN. Blog ini pun atas sebab menghargai PERSAHABATAN. Sebelum pergi lebih jauh aku nak mintak maaf kalu ade tersinggung bahasa. Disini akan"


Tuesday, 24 February 2009

JOM MAKAN RAMAI RAMAI DI BAGAN LALANG

marilah geng IKMSP, (tak kisah bash @ kursus mane pun) mari menjamu selera di Restoren Terapung H.M Sri Bagan. Ajak lah sedara mara anda .. Ajak jangan tak ajak.

Tarikh keramat 7 march 09

menu:
1. otak2
2. nasi putih / nasi lemak
3. ikan siakap masam manis
4. ikan cencaru bakar
5. sup ketam
6. sotong goreng tepung
7. udang butter
8. keilan ikan masin
9. kangkung belacan
10. sirap ais
11. buah tembikai


RM30-35 per person

perghhh terangkat beb!!!!

contact d' organizer @ punisher 012-6994 628 & 012-9411 230 iwan/benuq

lokasi kat bawah :)

http://www.hmsribagan.com/lokasi-sribagan.html

p/s harga dan menu yang di set kan disini telah mendapat diskaun dari harga menu mereka.. join jangan tak join!!!!

7 comments:

E.1 said...

Aku nak pergi! aku nak pergi!

kamal said...

nak pegi! nak pegi!

johan said...

aku pon nak pegi!

suriani abdullah said...

nak ikut! please!

peter gerde said...

wow! bestnya! aku nak join la!

arei guntur said...

waduh! mana ini bagan lalang! gw mau ikut dong! bajingan lu!

Anonymous said...

makan sampai lebam...kua..kua..kua...