AL-Kisah Punya Introduction

Ini cerita pasal aku? Bukan ini cerita pasal kami. Siapa kami? Kami di sini bermaksud sekumpulan manusia yang berjumpa pada Jun 1996 - Dis 1997 di utara tanah air. Ini cerita kami penuntut IKMSP. Institut Kemahiran Mara Sungai Petani, Sungai Petani kat mana? Buka buku geografi.. hahahaha

"paling penting sekali.. PERSAHABATAN. Blog ini pun atas sebab menghargai PERSAHABATAN. Sebelum pergi lebih jauh aku nak mintak maaf kalu ade tersinggung bahasa. Disini akan"


Monday, 26 January 2009

Hati kami keras



Ini adalah sebahagian kecil mamat-mamat studio B yang kental lagi tak jiwang. Gambaq ni hambik masa nak lagi beberapa bulan nak abih era junior. Rambut masing-masing dah start panjang.

Inilah port tangga belakang tempat isap ciggaretassss... Tempat gosip hangat habaq hang. Sapa kata orang laki tak gosip.. Small small talk only. Keras keras hati depa ni. Kawin jugak. Bukan pa.. ikut sunnah Nabi. Tapi marka depa bukan budak IKM lar. Belajaq dulu kasi habih baru cinta.

6 comments:

Anonymous said...

test comment

Acong DA CApo-IKMSP 96/97 said...

yeah!!!memang kami keras....metal,punk,hc punya kaki....remember that time...kaki tuang klass kalo ada gig metal kat penang!!!yeahhhhh!!

Acong DA CApo-IKMSP 96/97 said...

kami mmg kental!!!hahah....

Anonymous said...

betul ke keras..i lembut bang...awww...

Anonymous said...

achong, hang boleh cakap kedah lagi ka?? kan hang dah jadi orang key ell....hehehehe

mael78muar said...

weh achong still on roots of sg petani