AL-Kisah Punya Introduction

Ini cerita pasal aku? Bukan ini cerita pasal kami. Siapa kami? Kami di sini bermaksud sekumpulan manusia yang berjumpa pada Jun 1996 - Dis 1997 di utara tanah air. Ini cerita kami penuntut IKMSP. Institut Kemahiran Mara Sungai Petani, Sungai Petani kat mana? Buka buku geografi.. hahahaha

"paling penting sekali.. PERSAHABATAN. Blog ini pun atas sebab menghargai PERSAHABATAN. Sebelum pergi lebih jauh aku nak mintak maaf kalu ade tersinggung bahasa. Disini akan"


Monday, 26 January 2009

Habis juga era junior

Photobucket




gambar ini di atas ini masa bulan terakhir nak abis sem 1. Muka masing masing happy. Bebas dari segala masalah dan belengu beban kerja. Assignment dah abih semua.

dari kiri atas.

jamal, hafizul, hatta, mie, mai, shahnor, shawal, hasrol,

kiri bawah:

mizie , mazrul, nazir


Gambar bawah gabungan dua studio A dan B. Ramai juga dalam 40 orang kalu tak silap.
Time ni baru abis kemas dan basuh studio. Where are u guys? Miss the good old times.


Photobucket


Photobucket


Photobucket

2 comments:

Anonymous said...

bro, aku dah bagi blog ni kat en.md nor dan kengkawan yang lain, harap harap adelah comment yeh..

mael78muar said...

ok ok thanks for the support